عارفانه ها

گزیده سخنرانی های مذهبی

عارفانه ها

گزیده سخنرانی های مذهبی

#سخنران استاد قاسمیان

 


دریافت
مدت زمان: 5 دقیقه 28 ثانیه

 

وقتی تحریم ها زیاد می شه و رشد هم هست یعنی چی؟
یعنی خنثی سازی تحریم
وقتی تحریم ها برداشته می شه اما رشد نداریم یعنی چی؟  یعنی چشممون به دست طاغوت باشه لطف کنه تحریم برداره وگرنه ول معطلیم.
با توجه به آیه ....وَلَن یَجۡعَلَ ٱللَّهُ لِلۡکَٰفِرِینَ عَلَى ٱلۡمُؤۡمِنِینَ سَبِیلًا١٤١‮ نسا
تمرکز اصلی باید روی خنثی سازی تحریم باشه نه برداشتن تحریم.
برداشتن تحریم خوبه اما اصل خنثی سازیه.

با توجه به اینکه تفسیرهای اشتباهی در تلویزیون بیان شد چند نکته تفسیری شاید تکراری ببینیم:
آمریکا تحریم دارو می کند یعنی ماده حیاتی رو تحریم می کند یعنی مثل یزید که آب، ماده حیاتی رو تحریم می کرد. پس آمریکا معاویه نیست یزید هست مقابل یزید باید چطوری ایستاد؟ حسینی.

گفته شد که آمریکا دست دوستی دراز کرد با برجام:
وَإِن جَنَحُواْ لِلسَّلۡمِ فَٱجۡنَحۡ لَهَا وَتَوَکَّلۡ عَلَى ٱللَّهِۚ إِنَّهُۥ هُوَ ٱلسَّمِیعُ ٱلۡعَلِیمُ٦١‮ انفال
و اگر به صلح گرائیدند پس تو نیز به آن گراى و بر خداى توکل کن که او شنواى داناست.
وَإِن یُرِیدُوٓاْ أَن یَخۡدَعُوکَ فَإِنَّ حَسۡبَکَ ٱللَّهُۚ هُوَ ٱلَّذِیٓ أَیَّدَکَ بِنَصۡرِهِۦ وَبِٱلۡمُؤۡمِنِینَ٦٢‮
و اگر مى‌خواهند با تو نیرنگ کنند پس همانا بس است تو را خدا، او کسى است که تو را به نصرت خود و به وسیله مؤمنین تایید کرد.

آیه دوم هم گفته شد اما یه جوری زیر آبی رفته شد.
از یخدعوک نتیجه گرفت هی بریم دنبال برجام.
خب از این قسمت آیه چی می فهمیم؟هُوَ ٱلَّذِیٓ أَیَّدَکَ بِنَصۡرِهِۦ وَبِٱلۡمُؤۡمِنِینَ.
نصرت نزد خداست. نه نزد کافر.
از این آیه یعنی تمرکز رو بذار روی توان داخلی و مومنین. از کجای این آیه در می آد هی برجام رو ادامه بدیم گرچه هی بزنن زیرش؟

آیه دیگه ای که کج گفته شد آیه زیر بود:

وَإِمَّا تَخَافَنَّ مِن قَوۡمٍ خِیَانَةٗ فَٱنۢبِذۡ إِلَیۡهِمۡ عَلَىٰ سَوَآءٍۚ إِنَّ ٱللَّهَ لَا یُحِبُّ ٱلۡخَآئِنِینَ٥٨‮
و اگر بیم داشتى از قومى (مبادا) خیانتى را (مرتکب شوند) پس بیفکن بسویشان (عهدشان را) بطور مساوى که خدا دوست نمى‌دارد خیانت‌کاران را.

به کلمه نبذ دقت کنیم یعنی وقتی ترامپ زد زیرش نه.
وقتی ترسیدی بزنه زیرش (تخافن) قرارداد رو نبذ کن.
 نکته‌ها تفسیر نور: «فَانْبِذْ إِلَیْهِمْ‌» از «نَبَذَ»، به معناى افکندن است. مراد از افکندنِ پیمان به طرف دشمن، این است که قبلاً به آنان اعلام و سپس پیمان را لغو کنید تا غافلگیر نشوند و شما هم ناجوانمردى نکرده باشید.«عَلىٰ سَوٰاءٍ‌» ، یا به معناى مقابله به مثل است، یعنى همان گونه که آنان در فکر توطئه و پیمان‌شکنى‌اند، شما هم پیمان را لغو کنید. یا به معناى رفتار عادلانه با دشمن است. آیه در موردى است که شواهد و قرائنى بر توطئه و خیانت دشمن وجود دارد، که براى پیشگیرى باید در لغو پیمان پیش دستى کرد.

پس چی شد؟
برجام رو پرت کن توی صورتش نه اینکه گام گام عقب نشینی کن. از کجای نبذ عقب نشینی گام به گام درآمده.

اصلا کجا آمریکا به سمت صلح می ره؟
صلح آمریکا این جوریه.
هسته ای نداشته باش باشه؟ من دارم قول می دم نزنم ولی تو نداشته باش باشه؟
آفرین خب حالا موشک هم خودت می دونی خطرناکه. من خودمم دارم ولی نمی زنم. فقط به این و اون می دم جنگهایی رو که تشخیص بدم به صلاح جهانه پیروز بشه.
هسته ای و موشکی قبول کردی دیگه تمومه آفرین فقط می مونه حقوق بشر. این همجنس گراها که حکمشون اعدام و سنگساره بیا و به رسمیت بشناس حقوق بشره می فهمی حقشه. حالا درسته حیوانات هم این قدر بی شعور نیستن و ازدواج می کنند اما بیا و به رسمیت بشناس.
دیگه تموم شد فقط یه ذره تو منطقه زیاد هستی همین دیگه قول قول این آخریشه.
آهان راستی آزادی چی می شه؟ حجاب و اینا رو می گم. و ....
تا کجا ادامه می دهد تتبع ملتهم.
وَلَن تَرۡضَىٰ عَنکَ ٱلۡیَهُودُ وَلَا ٱلنَّصَٰرَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمۡۗ قُلۡ إِنَّ هُدَى ٱللَّهِ هُوَ ٱلۡهُدَىٰۗ وَلَئِنِ ٱتَّبَعۡتَ أَهۡوَآءَهُم بَعۡدَ ٱلَّذِی جَآءَکَ مِنَ ٱلۡعِلۡمِۙ مَا لَکَ مِنَ ٱللَّهِ مِن وَلِیّٖ وَلَا نَصِیرٍ١٢٠‮ بقره.
یهود و نصارى هرگز از تو راضى نمى‌شوند مگر وقتى که از کیش آنان پیروى کنى بگو تنها هدایت، هدایت خدا است و اگر هوى و هوسهاى آنان را پیروى کنى بعد از آن علمى که روزیت شد، آن وقت از ناحیه خدا نه سرپرستى خواهى داشت و نه یاورى.

گفتند أَن یَخۡدَعُوکَ فَإِنَّ حَسۡبَکَ.
اما این آخر آیه بالا هم هست:وَلَئِنِ ٱتَّبَعۡتَ أَهۡوَآءَهُم بَعۡدَ ٱلَّذِی جَآءَکَ مِنَ ٱلۡعِلۡمِۙ مَا لَکَ مِنَ ٱللَّهِ مِن وَلِیّٖ وَلَانصیر.
از هوس آمریکا پیروی کنی دیگه روی نصرت من حساب نکن.

آمریکا کافر نیست. ائمه کفر هست:وَإِن نَّکَثُوٓاْ أَیۡمَٰنَهُم مِّنۢ بَعۡدِ عَهۡدِهِمۡ وَطَعَنُواْ فِی دِینِکُمۡ فَقَٰتِلُوٓاْ أَئِمَّةَ ٱلۡکُفۡرِۙ إِنَّهُمۡ لَآ أَیۡمَٰنَ لَهُمۡ لَعَلَّهُمۡ یَنتَهُونَ12 توبه
و اگر پیمان‌هایشان را پس از تعهدشان شکستند و در دین شما زبان به طعنه و عیب جویى گشودند، در این صورت با پیشوایان کفر بجنگید که آنان را [نسبت به پیمان‌هایشان] هیچ تعهدى نیست، باشد که [از طعنه زدن و پیمان شکنى] بازایستند.
آمریکا اصلا پیمان حالیش نیست.

این چه مدل صلحی که شبکه های ماهواره ای اش هی داره ما رو می زنم 

آیا مثلاچین و روسیه هم علیه ما شبکه ماهواره ای دایم راه انداختند.

در آخر آیات ابتدایی سوره ممتحنه:

یَـٰٓأَیُّهَا ٱلَّذِینَ ءَامَنُواْ لَا تَتَّخِذُواْ عَدُوِّی وَعَدُوَّکُمۡ أَوۡلِیَآءَ تُلۡقُونَ إِلَیۡهِم بِٱلۡمَوَدَّةِ وَقَدۡ کَفَرُواْ بِمَا جَآءَکُم مِّنَ ٱلۡحَقِّ یُخۡرِجُونَ ٱلرَّسُولَ وَإِیَّاکُمۡۙ أَن تُؤۡمِنُواْ بِٱللَّهِ رَبِّکُمۡ إِن کُنتُمۡ خَرَجۡتُمۡ جِهَٰدٗا فِی سَبِیلِی وَٱبۡتِغَآءَ مَرۡضَاتِیۚ تُسِرُّونَ إِلَیۡهِم بِٱلۡمَوَدَّةِ وَأَنَا۠ أَعۡلَمُ بِمَآ أَخۡفَیۡتُمۡ وَمَآ أَعۡلَنتُمۡۚ وَمَن یَفۡعَلۡهُ مِنکُمۡ فَقَدۡ ضَلَّ سَوَآءَ ٱلسَّبِیلِ١‮ ممتحنه
اى کسانى که ایمان آورده‌اید دشمن مرا و دشمن خودتان را دوستان خود مگیرید، آیا مراتب دوستى خود را به ایشان تقدیم مى‌کنید با اینکه به شریعتى که براى شما آمده و حق است کفر مى‌ورزند و نیز رسول و شما را به جرم اینکه به خدا، پروردگارتان ایمان آورده‌اید بیرون مى‌کنند؟! اگر براى رضاى من و جهاد در راه من مهاجرت کرده‌اید نباید آنان را دوست خود بگیرید و پنهانى با ایشان دوستى کنید چون من بهتر از هر دانایى مى‌دانم چه چیزهایى را پنهان مى‌دارید و چه چیزهایى را اظهار مى‌کنید و هر کس از شما چنین کند راه مستقیم را گم کرده
إِن یَثۡقَفُوکُمۡ یَکُونُواْ لَکُمۡ أَعۡدَآءٗ وَیَبۡسُطُوٓاْ إِلَیۡکُمۡ أَیۡدِیَهُمۡ وَأَلۡسِنَتَهُم بِٱلسُّوٓءِ وَوَدُّواْ لَوۡ تَکۡفُرُونَ٢‮
اگر کفار به شما دست پیدا کنند دشمنان شما خواهند بود و دست و زبان خود را به آزار شما دراز خواهند کرد و آرزومند آنند که شما هم کافر شوید

 

محسن کشتکار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">